DE VÂNZARE Casă, sarajevo, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina, 183 binjezevo

DE VÂNZARE - Cod. 28403

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 65 m²
  • Camere: 2 bedroom + living r
  • Podea: 2 storey

adresă House 183 Binjezevo. Casa a fost construita in 1975 si are nevoie de renovări ample. House este de două etaje, cu dimensiuni de fundație de 7,5m x 5.5m (65m2 + underhouse singur garaj). Total de 2 locuri de parcare. Se asaza pe 560m2 de parcele de teren cu orhidee de fructe si piscina. Piscina este înregistrat sub titlul terenului ca o locuință separată, ceea ce înseamnă că acesta poate fi transformat cu ușurință în plus de viață sau de spațiu de afaceri fără a fi nevoie de permise speciale. Casa dispune de curent electric, apa curenta, serviciu de gunoi oraș, linie telefonică, cârlig pentru energia termică a gazelor. Interiorul casei este format din bucatarie cu zona mananca, living, washroom, camera de depozitare și la etaj sunt două dormitoare.

Aș vrea să adaug că acest domeniu a fost întotdeauna cunoscut ca o "țară cabana" a personalităților politice și publice din Saraievo.

Casa și terenul se află în imediata apropiere a drumului care duce spre munte Igman și schi. Există un potențial de a stabili și a alerga cazare și mic dejun sau week-end turism, deoarece locatia este superb pentru acest scop. vârf Igman poate fi văzut pe tot parcursul anului în jurul valorii de la balconul casei. Daca sunteti interesat,

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB