DE ÎNCHIRIAT Depozit/Hambar, zona industriale, Banja Luka, Bosnia-Herzegovina, Cara Dusana 147, Trn

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 30182

  • Tipologie: Depozit/Hambar
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Eliberat de construire / sala pe drumul cel vechi Banja Luka-tang la intrarea zonei industriale, suprafața de 600m2 și 2000m2 teren, Hall a fost construit în 1990. În hol există o dependință (casă) pe podea este potrivit pentru spatii de birouri, ca parte a sălii este o mulțime de parcare mare, cu acces pentru camioane. Potrivit pentru producție, depozitare sau en-gros, efectuat instalarea și de încălzire.

Imobilul este de doi ani a fost sub contractul de închiriere, și a fost renovat în iulie 2014, gata de utilizare de către o cheie, are o bucătărie comună, care poate găzdui un număr mare de muncitori, patru birouri in sala si doua grupuri sanitare. Se compune din două părți, prima este adaptat pentru a încărca bunurile și are acces pentru camioane, camioane, în timp ce celălalt este adaptat pentru a produce în condiții plăcute, dar poate fi utilizat și pentru depozitarea produselor fine.

Există trei intrări în sala în sine, una din față spre strada principală pentru camioane, un intermediar pentru muncitori și personalul și unul suplimentar cu uzgibom pentru stivuitoare.

În spatele sălii se află o clădire comerciale și rezidențiale, care are o cameră cazan la parter si doua spatii mari de depozitare în timp ce primul etaj este o cameră cu două camere mai mici, adaptate pentru birouri sau dormitoare și o cameră mare, cu o vedere fantastică, care poate fi folosit ca birou principal pentru cameră sau camera de zi. Pe podea, este, de asemenea, o toaletă / baie și bucătărie.

Casa este proiectat astfel încât să poată fi utilizat pentru birou administrativ sau dependință pentru viață.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB