DE VÂNZARE 3 camere, Banja Luka, Banja Luka, Bosnia-Herzegovina, Kralja Nikole-Centar Grada

DE VÂNZARE - Cod. 34054

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 82 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 4

Apartament foarte în centrul orașului Banja Luka, Kralja Nikole No. 25, în spatele MUP la grădiniță glee, prin urmare, 7minut mers pe jos la centra.Stan este într-o clădire construită în 2008 și sa stabilit în 2009 / 2010tu..u clădire este supermarket mea, coafor saloane și baruri, astfel încât toate într-un mjestu..sastoji din 2 dormitoare, dintre care unul este mobilat ca dublu, iar celălalt ca copii, doua bai, una foarte spațioase, cu un jacuzzi mare, chiuveta pentru două, apoi da-ti un loc de odihnă după zi plină cu o baie și lumânări, în timp ce altele mai puțin, dar, de asemenea, o cameră opremljeno.Dnevni superioară este spațioasă, cu o bucătărie, care este situat lângă acesta, care este de asemenea echipat cu tehnologie de ultimă oră și camera de zi aparatima.Iz duce la balcon, care este dispus, de asemenea, super- mobilier pentru o vacanță perfectă ... există un alt mic balkon..u apartament sunt construite din materiale de calitate superioară, începând cu instalații electrice și de apă, peste gresie si faianta, parchet de stejar la kimbinaciji cu castan si frasin tamplarie și ușa din față ... Usi siguronosna, blindirana..u una dintre camerele construite sef..stan are o cameră de depozitare în subsol ..
Natural dispune de toate conexiunile de internet, cablu și liniju..Klimatizovano fix ..
Stan este depusă în mod corespunzător, deținut de Pagina 1/1, este susținută de către proprietarii unei documentații corespunzătoare ..
Apartamentul se vinde mobilat exclusiv, adică de paturi încorporate în dulapuri și bucătărie peste toate dispozitivele și tehnici, precum alb și audio și video, toți, și o ședință GARNITURE..DAKLE BUKVALNO la cheie, vin, iau o cafea și să se bucure. ..
Mai multe imagini de gând să solicite kupaca..mada interesați realist atunci când te uiți uzivo..Hvala înțelegerea ..

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB