DE VÂNZARE Hotel, Rostovo, Central Bosnia, Bosnia-Herzegovina, Rostovo b.b.

DE VÂNZARE - Cod. 34899

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 59000 m²
  • Camere: X
  • Podea: X

Centrul a fost renovat în 2006 și a început să funcționeze în timpul iernii. În 2008 am îmbogățit serviciile noastre de sport și recreere pentru a oferi o traseu pentru drumeții, traseu pentru ciclism (pot fi închiriate biciclete de munte la hotel) și călărie. În afara hotelului sunt terenuri de tenis care sunt acoperite și încălzite în timpul iernii pentru oaspeții noștri să se bucure. Pentru echipe sportive și grupuri individuale oferim săli de sport care este încălzită în timpul iernii pentru fotbal, baschet, volei și handbal în interior. Zona Rostovo, aerul curat și natura neatinsă sunt cunoscute de către oameni ca un "Air Spa", care este ajutat de cazurile de vindecare a oamenilor doar prin petrecerea timpului pe Rostovo. Interiorul hotelului a fost recent renovat în 2008 și a fost construită o grădină de iarnă suplimentară cu o fântână și șemineu, sporind capacitatea de ședere a restaurantului și făcându-l potrivit pentru nunți și alte sărbători.
Centrul de schi "Rostovo" are două teleschiuri SIDRO care au o capacitate de 1500 de schiori pe oră. Una este de 500 m lungime, iar celelalte 900 m. Pista de schi este la 100 de metri de hotel. Pista de schi este ideală pentru începătorii și schiorii recreativi. Fundația pistei este iarbă, astfel încât există puține șanse de rănire sau deteriorare a cerului. Pista are reflectori de lumină, ceea ce face posibilă schiurile de noapte.
Cazarea la hotel include camere duble, triple și cu patru paturi luxoase. Ameneties cameră includ toaletă, televiziune prin satelit și telefon.
Hotelul dispune de o grădină de iarnă și de vară, cu o capacitate de până la 100 de persoane, cu vedere la pârtiile de schi și în sezonul de vară disponibile pentru diverse întâlniri de afaceri, conferințe și prezentări. De asemenea, în incinta hotelului se află un caffe bar, un restaurant și un centru de fitness luxos și saună.
 Satul este alcătuit din case și moară de apă și în prezent sunt în construcție case autentice de fierărie, case de muls și stabilire de cai. În timpul sezonului de iarnă, oaspeții se pot bucura de săniuș în jurul satului și în primăvara și vara în călăritul recreativ și sportiv și călărie. Satul găzduiește artefacte interesante din trecut, inclusiv uneltele folosite de strămoșii noștri și de animalele domestice din această regiune.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB