DE VÂNZARE Teren agricol, Visoko, Central Bosnia, Bosnia-Herzegovina, Breza

DE VÂNZARE - Cod. 42172

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 43000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Proprietatea este situată la 25 de kilometri de Aeroportul Sarajevo, la care se poate ajunge pe autostradă, iar o mică parte pe drumul local. Proprietatea este situata la 1.050 metri deasupra nivelului marii intr-o zona muntoasa, cu o priveliste frumoasa asupra muntilor si dealurilor din jur.

Moșia are o plantație de o mie de aluni, 50 de nuci, un număr mic de puieți de măceș, prun, măr și par.

Plantația de alun are un certificat de producție ecologică valabil pentru piața Uniunii Europene, precum și pentru alte țări (verificați la http://www.organskakontrola.ba/site/index.php?sel=2&lng=en producătorii pentru piața UE)

Proprietatea dispune si de fantana cu apa potabila, dispune de racord la curent electric, precum si racord la reteaua locala de alimentare cu apa.
Există un pârâu pe fundul pământului. Construcția este activată, adică conform documentelor de urbanism al municipiului, este permisă. În cazul în care se construiesc amenajări agricole, nu este necesară aprobarea urbanistică.
Pe lângă cele de mai sus, mai multe informații sunt disponibile pe site-ul cu următoarele domenii www.ljesnjaci.com sau www.ljesnjaci.ba sau www.nuts.ba toate aceste domenii sunt deținute de SPP NUTS Breza cu posibilitatea de transfer al dreptului de proprietate .
Terenul are 43 de dulume, cu drept de proprietate de 1/1, si posibilitate de vanzare catre unul sau mai multi cumparatori, sau posibilitate de parcelare (in prezent sunt deja 5 parcele in teren).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB